El Barça comença a preparar la visita del Panathinaikos

Gairebé sense temps per lamentar-se de la derrota davant l'Hèrcules al Camp Nou, el Barça s'ha exercitat aquest diumenge per preparar el primer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions, dimarts al Camp Nou, davant el Panathinaikos (a les 20.45 h). L'equip grec, que dirigeix Giorgios Daloukas, es va imposar aquest dissabte al camp de l'Aris de Salònica per la mínima. L'únic gol del partit va ser gràcies a un penal, just abans del descans, transformat pel davanter francès Cissé.

Els altres dos rivals del Barça a la Champions també van jugar dissabte. El Rubin Kazan es va imposar a l'Amkar Perm per 3-0, mentre que el Copenhaguen no va passar de l'empat a casa davant el Silkeborg (2-2), en un partit en què va haver d'aixecar un 0-2.

En aquest entrenament dominical hi han participat divuit futbolistes, que s'han dividit en dos grups. Per una banda, els que van intervenir més de 45 minuts davant l'Hèrcules han fet un treball de recuperació suau. Dins aquest grup, Piqué, amb sis punts de sutura a causa d'una topada amb el porter de l'equip alacantí Calatayud, també s'ha entrenat amb normalitat. Els jugadors que van tenir menys participació han fet un treball més físic. Jeffrén, en procés de recuperació, ha seguit treballant a part.