Handbol

El Barça Borges derrota el Fraikin Granollers (36-29) en el derbi català de la 23a jornada de l'Asobal

En partit de la 23a jornada de la Lliga Asobal, el Barça Borges ha superat el Fraikin Granollers en el derbi català disputat al Palau Blaugrana (36-29). L'equip vallesà ha plantat cara al líder de la competició. Al descans, 16 a 13 per als culers. A la segona part, els homes de Xavi Pascual han intentat obrir forat, però les nombroses exclusions en tots dos equips han fet que es mantingués la igualtat fins que, a la recta final, el matx s'ha decantat definitivament per als barcelonistes. Juanín i Nagy, tots dos amb 7 gols, han brillat per part local, mentre que García Robledo i Svitlica, que n'han sumat 12, han destacat en el conjunt vallesà.

Iker Romero, aclamat per l'afició en el seu últim derbi al Palau Blaugrana. Els culers no volien que el Granollers els compliqués les coses i han fet una gran sortida. En poc més de deu minuts ja tenien una renda de cinc gols. El Fraikin acusava l'absència del director de joc Álvaro Ferrer i del seu substitut Malasinskas, que ha rebut un cop en els primers instants de joc i ha tardat a tornar a entrar en acció. Però, de mica en mica, el marcador s'ha anat ajustant, fins a l'empat a 11. Però en arribar al descans, la renda blaugrana ja tornava a ser de tres gols (16-13).

A la represa, l'equip vallesà ha presentat resistència fins a l'últim quart d'hora, però els últims minuts del Barça han estat demolidors, sobretot Nagy, autor de 7 gols. El Barcelona ja té més de mitja Lliga a la butxaca, però al Fraikin se li acaba el marge per seguir mantenint la tercera plaça per jugar la Champions la temporada que ve.