Handbol

Iker Romero fa oficial que deixa el Barça Borges a final de temporada

El jugador del Barça Borges Iker Romero ha anunciat que deixarà l'equip quan acabi la temporada. Ho ha anunciat el mateix jugador en una roda de premsa on ha reconegut que li hauria agradat retirar-se de blaugrana, però que marxa perquè ja no compta per a l'entrenador, Xavi Pascual. Iker Romero, que ha aconseguit 18 títols amb el Barça en 8 temporades, jugarà al Füchse de Berlín, de la Bundesliga. Iker Romero s'ha emocionat a la roda de premsa de comiat. Ha explicat que a Barcelona ha viscut els millors anys de la seva carrera esportiva i que es veu amb forces i nivell per continuar, tot i que entén la decisió del club. Això sí, reconeix que el seu somni era retirar-se al Barça i penjar la seva samarreta al sostre del Palau com han fet Barrufet o Masip.

Actualitzat
El lateral internacional blaugrana ha estat molt clar: "No me'n vaig de mutu acord. Jo em volia quedar en l'equip, retirar-me aquí i ho hagués donat tot per veure la meva samarreta retirada al costat de la de David Barrufet", ha reconegut el jugador.

Iker ha estat acompanyat en el seu adéu pel directiu responsable de la secció d'handbol blaugrana, Eduard Coll, i pel director esportiu Enric Masip. També han estat presents tota la plantilla del primer equip d'handbol del Barcelona, així com el seleccionador nacional i exentrenador de l'equip blaugrana, Valero Rivera.

Encara que el club ja li havia comunicat el mes de gener passat que no seguiria la temporada que ve en l'entitat barcelonista, el jugador ha insistit que des que va arribar a Barcelona "el meu desig sempre va ser poder retirar-me aquí". Iker Romero ha comentat que fa més d'un any els seus agents van comunicar al club la seva intenció de seguir al Barça i els van respondre que al novembre o desembre li donarien una resposta. "Des d'agost a desembre vaig tenir diverses ofertes -ha afegit-, però no vam escoltar-ne cap". "Al desembre van comunicar als meus agents que no renovaria, però que es parlaria més endavant. Acabat el Mundial, al febrer, vam preguntar de nou i el club va dir que no era el moment i que havia d'esperar fins al final, de manera que en aquell moment tota la il·lusió que tenia per quedar-me aquí es va acabar", ha asseverat.

Sobre això de les vuit temporades que ha estat en el Barcelona, ha dit que la seva estada en el Barcelona "ha estat un somni i l'únic és que no ha pogut acabar com volia: retirant-me aquí i acabar amb la meva samarreta amb el número 18 al costat de la Barrufet al Palau; no hi havia contractes, ni diners, ni altres clubs que poguessin pagar-ho". "Li dono les gràcies al club per aquests vuit anys. Barcelona ha estat la meva segona casa perquè tothom m'ha tractat de gran manera. S'entén que el Barça és més que un club quan estàs dins. Li dono les gràcies a Valero Rivera per portar-me aquí amb 23 anys i pels vuit anys que m'ha permès estar jugant aquí amb el millor vestidor en el qual he estat en tota la meva vida", ha afegit.

Ha finalitzat dient que agraeix a tots els culers pel suport que li han brindat en tot moment i "sempre estaran en el meu cor i en el meu cap. Us estimo molt. Avui dono la meva paraula d'honor que en els dos mesos que em queden aquí em deixaré la pell en les pistes per guanyar els títols que ens queden".

Iker ha signat un contracte de tres anys amb el Füchse de Berlín, actualment tercer en la Bundesliga. Bob Hanning, director general de l'equip berlinès, ha estat clar: "Fa més d'un mes Iker ens va demanar que esperéssim la seva resposta i ahir va ser la definitiva. Hem fitxat un jugador realment extraordinari".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut