El Barça B supera l'Sporting i manté l'esperança de la permanència (2-3)

El filial blaugrana ha trencat una ratxa de set derrotes seguides i onze jornades sense guanyar

Lluís CervellóActualitzat

El Barça B ha guanyat al Molinón davant l'Sporting (2-3) i manté viva l'esperança de la permanència. El filial blaugrana ha trencat una ratxa de set derrotes seguides i onze jornades sense guanyar.

L'Sporting ha sortit fort i al minut 5 Carlos Carmona ha enviat una rematada al travesser. Al minut 11, però, una jugada de Marc Cucurella per la banda esquerra ha acabat amb l'onzè gol a la Lliga de Carles Aleñá (0-1).

La resposta de l'Sporting ha arribat al minut 28. L'empat a un l'ha firmat Rubén García amb un potent xut des de fora de l'àrea que ha entrat per l'escaire. Abans del descans, nou cop del Barça B, amb el gol de Marc Cardona (1-2) després d'una bona assistència de Nahuel.

Amb les places d'ascens en joc, l'Sporting ha fet un pas endavant a la segona meitat. La pressió insistent s'ha traduït en el 2 a 2, obra de Michael Santos en el minut 60.

A l'equip de Francesc Xavier Garcia Pimienta li ha tocat patir, però ho ha sabut fer quan els locals buscaven el gol de la victòria. El que ha arribat, però, ha estat el 2 a 3. L'ha marcat Nahuel, al minut 81, amb un gran xut a l'escaire des del vèrtex de l'àrea.