El Barça B arrenca un valuós empat al camp de l'Oviedo i s'allunya a sis punts del descens (0-0)

En una gespa en mal estat per la pluja, el filial blaugrana ha anat de més a menys contra un rival de la part alta i ha acabat sumant un valuós punt

El Barça B ha arrencat un empat sense gols al camp de l'Oviedo en el primer partit de la 29a jornada de lliga a Segona Divisió. Abans de l'inici del duel al Carlos Tartiere s'ha guardat un respectuós minut de silenci per la mort d'Enrique Castro "Quini", exjugador de l'Sporting de Gijón i del FC Barcelona.

En una gespa en mal estat per la pluja, el filial blaugrana ha anat de més a menys contra un rival de la part alta i ha acabat sumant un valuós punt. Marc Cardona, en el minut 17, ha disposat de la primera ocasió clara de perill amb una espectacular volea que ha desviat a córner Herrero. Abans del descans, l'Oviedo ha vist com l'àrbitre li anul·lava un gol legal a Toché per un fora de joc innexistent.

En la represa, els locals han anat incrementant el seu domini i han buscat el gol de la victòria, però els homes de Gerard López han resistit els atacs dels asturians. Amb aquest empat, l'onzè de la temporada, el Barça B suma 35 punts i s'allunya a sis de la zona de descens.