Barça

El Barça afronta el primer partit oficial de la temporada contra el Sevilla a l'anada de la Supercopa

Aquest vespre comença, oficialment, la temporada futbolística 2010-2011. Es farà amb la disputa de la Supercopa. El campió de la Lliga, el Barça, s'enfrontarà amb el campió de la Copa, el Sevilla, en una final a doble partit que començarà a la capital andalusa. El partit començarà a les 21.30h i ve marcat per les absències dels jugadors internacionals espanyols del Barça. Aquest dissabte a dos quarts d'onze del matí marxaran cap a Sevilla 19 jugadors. Gairebé la meitat, nou, seran del filial. Bojan i Jeffren finalment han entrat a la llista de convocats, on no hi ha cap dels vuit campions del món. Miño, que apunta a la titularitat, i Oier, són els dos porters escollits. També viatgen pesos pesants com Messi, Alves i Ibrahimovic.

Actualitzat
En una roda de premsa molt esperada, Pep Guardiola no va garantir la continuïtat d'Ibrahimovic al Barça i va dir que no vol parlar del tema pel bé de la institució. El tècnic barcelonista no descarta fitxatges, tot i que té confiança en els jugadors del planter i va advertir que ell prendrà les decisions.

Oportunitat per a Miño

Miño ha jugat 90 minuts aquesta pretemporada, repartits en dues mitges parts, contra el Valerenga noruec i el combinat de la lliga coreana. Ha encaixat un sol gol, contra el Valerenga, i ha fet intervencions de mèrit. La inoportuna lesió de Pinto el farà titular en el primer partit oficial de la temporada.

Valdés podria jugar. Està bé físicament tot i que no ha fet pretemporada, però Guardiola prefereix que es quedi entrenant a Barcelona amb la resta d'internacionals campions del món. A més del porter, Puyol, Piqué, Busquets, Xavi, Pedro, Iniesta i Villa, i també Martín Cáceres, han començat la seva pretemporada particular amb la mirada posada alguns en la tornada de la Supercopa i d'altres en la primera jornada de Lliga.

Pinto, lesionat, i Cáceres, Hleb i Víctor Sánchez, que no compten pel tècnic, també es quedaran a Barcelona. Deu jugadors del primer equip viatjaran a Sevilla: Alves, Adriano, Milito, Abidal, Maxwell, Keita, Messi, Ibrahimovic, Bojan i Jeffren. El reglament de la Federació obliga a alinear set jugadors del primer equip. La convocatòria i l'onze titular Guardiola els haurà de completar amb jugadors del filial.

El Sevilla, pendent del futur de Luis Fabiano

El Sevilla sí que jugarà amb l'onze de gala sempre que no traspassi Luis Fabiano abans del partit, que també podria ser. Al Sánchez Pizjuán semblen més pendents dels diners que puguin treure pel davanter brasiler que no de la Supercopa, i en les pròximes hores es podria tancar el seu traspàs a l'Olympique de Marsella. I l'altre ull el tenen a la prèvia de la Champions que dimecres, en directe per TV3, els enfrontarà amb l'Sporting de Braga. Aquest divendres els sevillistes han presentat la samarreta que lluiran en aquesta competició. El president sevillista, José Maria Del Nido, no ha deixat anar cap de les seves perles i s'ha disfressat de xai refusant l'etiqueta de favorit per les nombroses baixes del conjunt blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut