Egan Bernal es posa líder al Tour de França en una etapa marcada per la calamarsada (EFE)
CICLISME

Egan Bernal abandona el Tour de França

L'equip Ineos Grenadiers anuncia l'abandonament del ciclista colombià, vigent campió de la prova, després de perdre el ritme dels líders al Grand Colombier i a Lo Vilar de Lans.

Actualitzat

Egan Bernal no prendrà la sortida en la dissetena etapa del Tour de França, segons ha anunciat l'equip Ineos Grenadiers a primera hora d'aquest dimecres abans de la gran jornada dels Alps amb les ascensions a la Madeleine i l'arribada al Col de la Loze .


El colombià, vigent campió de el Tour de França, va arribar al Tour arrossegant una molèsties a l'esquena que ja li van fer abandonar al Dauphiné i de les que s'ha ressentit en els últims dies en les jornades de Grand Colombier, on va dir adéu als seus opcions de la general, i aquest dimarts camí de Lo Vilar de Lans, on no va poder seguir el ritme dels millors i va arribar  a gairebé 10 minuts dels favorits.

En declaracions recollides per l'equip, el mateix Bernal va mostrar la seva desil·lusió per l'abandonament, encara que va reconèixer que era la millor opció. "És obvi que no és la forma en què volia acabar el Tour, però estic d'acord que és la millor decisió per a mi donades les circumstàncies. Tinc un grandíssim respecte per aquesta carrera i estic ansiós per tornar-hi els pròxims anys."

Anar al contingut