Dos gols de Messi donen els tres punts al Barça en un partit discret contra l'Alabès (0-2)

L'argentí ha fet els dos gols del partit i suma així 351 gols a la Lliga; Valverde ha fet debutar Paulinho a falta de cinc minuts pel final

Jordi GrauActualitzat

El FC Barcelona ha guanyat l'Alabès a Vitòria amb un doblet històric de Messi (0-2). Tot i no ser-hi Suárez, Alcácer s'ha quedat a la banqueta. Messi ha fet de fals 9 acompanyat en l'atac per Deulofeu i Aleix Vidal. El lateral dret ha estat Sergi Roberto. Domini aclaparador del Barça contra un Alabès tancadíssim, amb arribades dels de Valverde, però amb ocasions poc clares.

L'Alabès buscava pilotada llarga quan la recuperava i a la mitja hora Ter Stegen ha salvat el gol perquè Sobrino ha retratat Piqué en la cursa. Piqué també ha estat protagonista en l'altra àrea. En la sortida d'un córner Del Cerro Grande ha considerat penal en una agafada d'Ely al central català. Messi ha xutat el penal fort, a mitja alçada i ajustat al pal, però ha trobat la bona resposta del porter Pacheco.

Abans del descans Deulofeu, en una passada de Messi, ha tingut la última però el seu xut ha estat fluix. El Barça ha trencat la mala dinàmica del partit només començar la segona meitat en una combinació clàssica per banda d'Iniesta amb Alba i que ha trobat Messi. El xut de l'argentí ha fregat Alexis i ha superat Pacheco (0-1).

Amb el 0-1 ha entrat Alcácer i d'una pilota lluitada i recuperada pel valencià, Messi ha fet el segon afusellant en el minut 65 (0-2). L'argentí ha tingut el hat-trick a tocar amb un xut sensacional gairebé aturat que ha enviat al travesser. Valverde ha fet debutar a falta de cinc minuts Paulinho.

El Barça marxa a l'aturada de selecions havent sumat 6 punts de 6.