Mario Vuskovic, en primer terme, sancionat en ferm (Reuters)
Futbol

Dos anys de sanció a Mario Vuskovic, positiu en un control antidopatge

El jugador croat de l'Hamburg va donar positiu per EPO al setembre i no juga des del novembre

Redacció Esport3Actualitzat

El jugador croat de l'Hamburg Mario Vuskovic, de 21 anys, ha estat suspès durant dos anys després que en un control antidopatge fet a mitjans de setembre donés positiu per EPO.

"Totes les anàlisis han revelat una quantitat petita però clarament visible d'EPO", ha explicat Stephan Oberholz, president del Tribunal Esportiu de la Federació Alemanya (DFB). L'Hamburg, un històric del futbol alemany que actualment milita a la Bundesliga 2, ha apel·lat la decisió federativa.  

Vuskovic no juga des del passat 15 de novembre, quan va ser suspès a l'espera dels resultats de la investigació, i aquesta data marca l'inici del seu càstig.

Tot i que l'agència mundial antidopatge prescriu una sanció de 4 anys d'inhabilitació en casos de consum d'EPO, la DFB entén que no hi ha indicis que Vuskovic pertanyés a una "estructura organitzada" de dopatge i té en compte igualment que el jugador "encara es troba en fase de desenvolupament", segons Oberholz. L'agència alemanya antidopatge disposa d'una setmana per recórrer la sanció si estima que és massa benèvola.  

 

 

 

 

Anar al contingut