Diego López confia que l'Espanyol torni a Primera la temporada que ve (@DiegoLopezOf)
Espanyol

Diego López: "No hem estat a l'altura de l'afició ni del club"

El porter gallec de l'Espanyol ha publicat una carta a les xarxes socials agraint el suport de l'afició i assegura que ara toca "fer una forta autocrítica, assumir responsabilitats i buscar solucions"

Redacció Esport3Actualitzat

El porter de l'Espanyol Diego López ha afirmat aquest dijous, després de confirmar-se el descens matemàtic de l'equip a Segona Divisió, que l'equip no ha estat "a l'altura de l'afició ni a la del club" i ha assegurat que ara toca "fer una forta autocrítica, assumir responsabilitats i buscar solucions".

El futbolista ha confessat, a través d'una carta publicada a les xarxes socials, que està vivint una jornada especialment dura. "Avui és un dia molt trist per a tots", ha explicat, agraint als seguidors "el suport i la paciència" amb l'equip durant tota la campanya.

  
Diego López ha apostat per seguir remant perquè l'Espanyol torni a Primera el més aviat possible.

"Davant d'aquesta situació tan complicada, per a mi solament hi ha un camí, aixecar-se, estar units i, per descomptat, treballar més que mai per al que ve. Només d'aquesta manera s'aconseguirà l'objectiu".  

El porter blanc-i-blau s'ha mostrat convençut que el club recuperarà la categoria la temporada que ve.

"Tots ens hem marcat tornar l'Espanyol on es mereix. Que ningú dubti d'una cosa: tornarem", ha afirmat el futbolista gallec, titular amb tots els entrenadors de l'equip aquesta campanya.

Diego López acaba contracte aquesta temporada, però tot apunta que continuarà a l'entitat el proper curs. En el comunicat, el jugador no parla explícitament del seu futur, però insisteix en el seu compromís com a blanc-i-blau.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut