Espanyol

Dídac Vilà assegura que a l'equip li agrada la manera de treballar de Rubi

El jugador perico assegura que a l'equip li agrada la manera de treballar del nou tècnic i està molt motivat de cara a la propera temporada

Actualitzat

Dídac Vilà està encantat amb el nou entrenador de l'Espanyol, Joan Francesc Ferrer, "Rubi". Després dels primers dies a la Vall d'en Bas, ara arriba una setmana de "gira" pels Estats Units "de la qual esperem sortir amb bones sensacions, encara que sabem que tant els entrenaments com els dos partits seran intensos."

El jugador perico està encantat "de la idea general" que ha proposat Rubi i assumeix que "en aquestes setmanes ho hem d'anar perfeccionat. Ens agrada. Ens demana jugar la pilota i sempre fer-ho amb intensitat i no complicar-nos la vida. Ell vol que hi hagi intensitat i que també tinguem recursos tot i la fatiga. La nostra intenció és poder arribar al final dels partits el més fresc possible per marcar la diferència."

Vilà assumeix que pot haver-hi encara novetats a la plantilla "perquè l'estiu és molt llarg i al mercat de fitxatges sempre hi ha moviments en cadena" i recorda que l'actual equip "és pràcticament el mateix de l'any passat, menys Gerard, que va ser qui va marcar la diferència. Des de la humilitat, el nostre objectiu sempre és aconseguir la màxima posició possible. La gent està molt motivada."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut