jocs olímpics

Dia 8 a Tòquio 2020 | Carreño supera un Djokovic frustrat i es penja el bronze

La selecció de Waterpolo goleja Austràlia, l'hoquei femení passa a quarts i Estats Units agafa velocitat de creuer en bàsquet

Redacció Esport3Actualitzat

Pablo Carreño ha superat Novak Djokovic en tres sets (4-6,7-6,3-6) i aconsegueix la cinquena medalla per a la delegació espanyola. El tenista asturià resident a Barcelona ha fet un gran partit contra el número 1 del tenis mundial i ha aconseguit penjar-se la medalla de bronze.

El serbi volia la medalla d'or i se l'ha vist frustrat en molts moments davant el gran joc que ha exhibit Carreño. Fins i tot ha arribat a llançar una raqueta i trencar-ne una altra a cops contra la base de la xarxa. El número 1 del món ha pogut guanyar el segon set al tie-break, però Carreño ha estat molt superior al serbi en el tercer i definitiu.

Djokovic es retira dels dobles mixtos
Novak Djokovic després de perdre contra Carreño (Reuters)

Després de la derrota davant Carreño, el serbi ha anunciat que es retira del torneig de dobles mixtos per "molèsties a l'espatlla". Djokovic formava parella amb Nina Stojanovic i havien de jugar el duel per la medalla de bronze contra els australians Peers i Barty, que seran tercers sense disputar el partit.

 

Espanya passa a semifinals i Mingueza es lesiona

La selecció espanyola s'ha classificat per a les semifinals dels Jocs Olímpics i manté viu el somni de l'or olímpic. Rafa Mir, autor d'un hat-trick, ha estat decisiu. Mingueza ha recaigut de la lesió i s'ha retirat en el minut set de partit

 

Adrià Arnaus, fora de la lluita per les medalles

Adri Arnaus durant la tercera jornada dels Jocs (Reuters)

El golfista Adrià Arnaus ha quedat fora de la lluita per les medalles després d'entregar una targeta de 74 cops a la tercera jornada. El català s'havia mantingut amb opcions d'entrar al podi fins avui, que amb 2 sota par queda a dotze del líder de la prova, el nord-americà Xander Schauffele. La mala jornada d'Arnaus el fa caure 30 posicions a la classificació dels Jocs Olímpics 2020.

 

L'handbol femení haurà d'esperar

Les jugadores espanyoles després de la derrota contra Hongria (Reuters)

La selecció femenina d'handbol ha caigut contra Hongria en un partit boig. Les hongareses han dominat pràcticament tot l'enfrontament, i Espanya ha estat a punt de capgirar el marcador en diferents ocasions, però, finalment, no ho ha aconseguit. Les jugadores espanyoles han acabat caient per quatre gols de diferència (29-25) i hauran d'esperar al partit contra Rússia per certificar la classificació als quarts de final.

 

Thompson-Herah reedita l'or de Rio 2016

La Jamaicana Elaine Thompson-Herah s'ha convertit en la dona més ràpida del món després de guanyar la final de 100 metres llisos amb un temps de 10.61, el segon millor de tota la història.

 

L'hoquei herba femení guanya el Japó i passa de ronda 

Dues jugadores disputen una pilota durant el Japó - Espanya (Reuters)

La selecció espanyola femenina d'hoquei herba s'ha classificat per a la següent ronda del torneig de Tòquio 2020 després de guanyar per 1 a 4 el Japó. L'equip ja ha pogut comptar amb el seu entrenador, Adrian Lock, que havia estat confinat per haver donat positiu en Covid-19.

Els gols de Laura Barrios, Begoña García, Candela Mejías i Berta Bonastre han capgirat el primer gol de les locals. El conjunt espanyol passa a quarts de final com a segona de grup.

 

Els duels Dressel - Milák i Ledecky - Titmus, no decepcionen

Caeleb Dressel ha guanyat el seu tercer or a Tòquio 2020 en una exhibició en els 100 papallona i ha aconseguit el rècord del món. Després de les victòries d'Ariarne Titmus en les proves de 200 i 400 lliures, Ledecky ha reivindicat el seu tron en la final dels 800 lliures i s'ha penjat la medalla d'or.

 

Estats Units agafa rodatge contra la República Txeca

Durant, en el partit contra la República Txeca de Tòquio 2020 (Reuters)

Victòria plàcida dels Estats Units de bàsquet davant la República Txeca. Els nord-americans s'han imposat per 119-84 i aconsegueixen la classificació per a la següent fase del campionat en segona posició del grup, darrere de França. Kevin Durant i Jason Tatum, amb 23 i 27 punts respectivament, han estat els jugadors més destacats del conjunt de Gregg Popovich.

La selecció espanyola s'enfronta a l'Eslovènia de Luka Doncic aquest diumenge a les 10:20 hores.

 

El Waterpolo espanyol segueix imparable

Dos jugadors del combinat espanyol celebren un gol durant el partit contra Austràlia (Reuters)

L'equip espanyol de Waterpolo masculí ha vençut Austràlia per 5 a 16 i es manté invicte i líder del grup B. És la quarta victòria en quatre partits d'un equip que va llançat cap a les medalles. El dilluns 2 d'agost jugarà l'últim partit de la fase de grups, contra Croàcia.

Els gols espanyols els han fet Pinedo, Munarriz (2), Granados (4), De Toro (1), Larumbe, Famera (2), Perrone (3) - equip inicial-, Sanahuja, Fernández Miranda, Mallarach (2) , Bustos i Tahull (2).

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut