Cecilia Muhate, fins ara al Leganés, debutant amb l'Spar Girona (@MrSubi95)
Bàsquet

L'Spar Girona es posa segon aixafant el Guipúscoa (87-61)

Amb el debut de Cecilia Muhate, l'Spar Girona ho ha tingut fàcil contra un Guipúscoa fluix aquest curs. L'Uni recupera la segona posició a la Lliga i divendres arriba la Copa

Redacció Esport3Actualitzat
  • Primer quart per marcar el terreny: amb la debutant Cecilia Muhate anotant els primers punts com a gironina -2 punts i 7 rebots en el debut- i Rebeka Gardner imparable, l'Spar ja ha agafat avantatge en el primer quart: 26-15.
  • Poca oposició: el Guipúscoa equip de la part baixa, però ja salvat -s'han confirmat els descensos de Leganés i Tenerife- només ha competit durant uns minuts del segon quart. Després ha quedat desbordat pel ritme gironí.
  • Agafant el to de cara a la Copa: sis jugadores de l'Spar Girona han anotat un mínim de 12 punts, i Tolo no ha estat lluny del triple doble: 14 punts, 11 rebots i 6 assistències. També s'ha quedat a prop de l'esmaixada Brittney Sykes, que ho ha intentat davant el deliri del públic.

 

  • Es posen segones: 87 a 61 i amb la derrota del Perfumerías Avenida a la pista de l'Estudiantes, l'Uni atrapa les de Salamanca, a qui té guanyat el bàsquet-average. Queden tres jornades. Ara arriba la Copa, divendres vinent per Esport3.

 

Apallissades a Saragossa sense Anna Cruz

 

El Barça Santfeliuenc ha perdut de 42 punts a Saragossa (88-46). Correctiu sever per a l'equip d'Isaac Fernández, que amb els problemes físics d'Anna Cruz, no ha pogut competir en cap moment contra un Casademont superior en tots els segments del joc.

Les catalanes, sense encert ni ritme, han jugat un dels pitjors partits de la temporada i ja des de l'inici de partit han anat sempre a remolc de l'equip aragonès, que ha convertit el partit en un tràmit. Quinzena derrota blaugrana en 27 partits. Caldrà una millora si es vol competir contra el Perfumerías en la Copa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut