Dembélé vol anar a la Juventus
Dembélé està entrenant-se voluntàriament tot i tenir festa
BARÇA

Dembélé s'entrena voluntàriament els dies de festa per convèncer Koeman que està per la causa

El davanter francès del Barça passa d'arribar tard a entrenar-se els festius voluntàriament per guanyar-se l'entrenador

Actualitzat

Dembélé mira de convèncer a corre-cuita Koeman que ha canviat i, tant ahir com avui s'ha presentat a entrenar-se voluntàriament a la Ciutat Esportiva tot i que la plantilla té festa fins dilluns. També té la intenció d'entrenar-se demà dissabte.


El mercat de fitxatges es va tancar de la pitjor manera per a Koeman, que s'ha quedat sense central i sense davanter. La causa de no poder incorporar Memphis Depay, tot i haver-se tancat el fitxatge amb l'OM, ha estat el límit salarial. I és que la possibilitat de fitxar-lo passava per la marxa de Dembélé i alliberar així el seu sou per a una nova incorporació. La negativa del francès a marxar cedit al Manchester United ha contrariat molt l'entrenador, que ja va deixar clar que no comptava gaire amb ell, fins al punt que Pedri i Trincao ja li han passat al davant.

L'exjugador del Barça Rivaldo ha criticat recentment Dembélé de manera molt dura.

"Hauria de ser mes responsable. Si complís amb la seva feina tindria tot el dret a quedar-se al Barça, però no és el cas. Dembélé no ha fet res per tornar al club tot l'esforç que va fer per fitxar-lo".

 

Sembla com si aquestes crítiques hagin esperonat Dembélé, de qui Rivaldo també ha dit:

"A veure si dona arguments a Koeman per ser important, pero això no depèn de l'entrenador o del club, sinó del compromís que vulgui tenir Dembélé".

En aquesta aturada el francès vol recuperar el terreny perdut pel que fa a compromís. Caldrà veure si Koeman se'l creu.

 

Anar al contingut