Ousmane Dembélé, en ple procés de recuperació, podria estar a punt per reaparèixer contra el Nàpols en la represa de la Champions
Barça

Dembélé continua la recuperació amb el partit de Champions contra el Nàpols en el punt de mira

Setién sí que podrà comptar amb Griezmann i Lenglet, que també continuen recuperant-se

Jordi GrauActualitzat

 Coincidint amb la visita del Nàpols, es compliran gairebé els sis mesos de recuperació diagnosticats de la darrera lesió d'Ousmane Dembélé. La recuperació però, va endarrerida. Els mesos de confinament, Dembélé no va poder seguir el pla marcat, i això fa que, a dia d'avui, encara s'entreni al marge, a la gespa, però lluny dels companys, sota la supervisió d'un recuperador i gairebé sense tocar pilota.

Al club, ningú el descarta i tampoc ningú s'atreveix a apostar que reapareixerà el dissabte 8 d'agost. La realitat és que falten deu dies per a la cita i ni s'ha pogut entrenar amb normalitat amb el grup.

A més a més, amb l'extrem francès s'ha d'anar amb la màxima prudència. El seu historial de lesions i recaigudes fa posar els pèls de punta i a can Barça ja n'estan escarmentats.

No juga un partit de futbol des de finals de novembre de l'any passat, el dia que es va lesionar a la Champions contra el Dortmund al Camp Nou. Amb l'arribada de Setién i les urgències que tenia l'equip, es va precipitar el retorn, i la lesió va enviar a principis de febrer Dembélé al quiròfan de nou.

Dos francesos més, Griezmann i Lenglet, també s'entrenen al marge del grup, però, en aquest cas, sí que està assegurada la seva presència en el retorn de la Champions.

 

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut