David López durant la roda de premsa
Espanyol

David López: "L'equip encara té marge de millora"

El jugador de l'Espanyol ha reconegut que l'equip té aspectes a millorar, especialment fora de casa, però ha remarcat les bones sensacions dins el vestidor

Actualitzat

L'Espanyol viu un bon moment esportiu i David López, un dels capitans de l'equip, s'ha mostrat ambiciós en roda de premsa: "No volem que sigui una cosa puntual [el bon estat de forma], sinó que duri tota la Lliga". Per aconseguir-ho, López ha remarcat la necessitat de treballar en una dinàmica de "partit a partit".

Segons el jugador blanc-i-blau, la motivació psicològica ha estat essencial per aconseguir el bon ambient en el vestidor i els resultats sobre el terreny de joc: "Tenim jugadors que l'any passat i l'anterior no se sentien valorats o no estaven a gust i ara que tot funciona i emocionalment som més forts, a nivell futbolístic també estan creixent".

Diumenge David López visitarà un estadi, El Alcoraz, que coneix bé de l'any que va jugar a l'Osca. En aquella temporada 2012-13, l'equip aragonès va descendir a la categoria de bronze del futbol espanyol, una situació molt diferent a la que viu actualment. David López es mostra satisfet per l'èxit del seu antic club: "M'alegra veure que un club que fa bé les coses ha tingut el seu reconeixement".

De cara al partit de la novena jornada, el central català no vol menystenir el nivell del seu rival, últim classificat de la Lliga: "Estem plantejant aquest partit amb la mateixa importància que el Vila-real o el Reial Madrid".

Anar al contingut