Robert Lewandowski en la seva arribada a Miami
Robert Lewandowski en la seva arribada a Miami (FCB)
Barça

El Barça fa oficial la incorporació de Robert Lewandowski

L'acord del club blaugrana amb el Bayern pel davanter polonès és de 45 milions d'euros fixos, més cinc de variables, i el jugador tindrà una clàusula de rescissió de 500 milions

Redacció Esport3Actualitzat

Després de dos dies d'espera, el FC Barcelona ha fet oficial el fitxatge de Robert Lewandowski. El club encara estava a l'espera de resoldre els petits detalls del contracte del jugador per poder fer la firma. Aquest dimarts al vespre s'han pogut resoldre els serrells contractuals i s'han anunciat els detalls del contracte del jugador.

Lewandowski firma per quatre temporades amb el Barça i l'operació amb el Bayern de Munic s'ha tancat per 45 milions d'euros fixos més cinc en variables. El polonès, a més, tindrà una clàusula de rescissió de 500 milions d'euros. La presentació de Lewandowski es farà a Miami aquest dimecres a les 18.00, hora catalana.

Robert Lewandowski podria jugar el partit contra l'Inter de Miami, tot i que serà difícil que disputi cap minut, perquè des de la seva arribada a Miami el jugador encara no s'ha entrenat amb l'equip. En les últimes sessions s'ha pogut veure el polonès fent feina en solitari al gimnàs.

Joan Laporta s'ha mostrat molt il·lusionat per poder anunciar la incorporació del futbolista, de qui ha destacat que "farà història" al Barça.

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut