Ral·li Dakar

Cyril Despres s'imposa a la 9a. etapa del Dakar i torna a liderar la general davant de Coma

Cyril Despres s'ha imposat en la novena etapa del Ral·li Dakar, en la categoria de motos, i ha pres el liderat de la general a Marc Coma. El d'Avià ha estat segon, a 3 minuts i 54 segons del francès, en aquesta jornada que s'ha disputat entre les ciutats xilenes d'Antofagasta i Iquique. Ara, Despres té un avantatge de 2 minuts i 28 segons sobre el català, que es va imposar dilluns. Per la seva banda, Joan Barreda ha estat tercer en l'especial. Pel que fa als cotxes, la notícia del dia és l'abandó del vencedor de l'any passat, el pilot de Qatar Nasser al-Attiyah. Stéphane Peterhansel continua al capdavant de la prova.

Actualitzat
El pilot Nasser Al-Attiyah s'ha retirat del Dakar en aquesta novena etapa per problemes mecànics, segons ha informat l'organització. Al-Attiyah, amb un Hummer, s'ha hagut de parar en tres ocasions per una avaria a la corretja de l'alternador del seu vehicle i al quilòmetre 174 de l'especial d'aquest dimarts ha abandonat el ral·li.

Gordon guanya en cotxes

En cotxes, el vencedor de l'etapa ha estat el nord-americà Robby Gordon, al volant d'un Hummer. Gordon s'ha imposat al francès Stéphane Peterhansel, que ha estat segon i segueix al davant de la general. Gordon li ha tret un minut i 38 segons a Peterhansel. El català Nani Roma ha acabat tercer a més de vuit minuts del guanyador i manté la quarta plaça de la general.




NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut