Cristiano Ronaldo, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

Cristiano Ronaldo admetrà quatre delictes fiscals i acceptarà una pena de dos anys de presó

Segons ha avançat el diari "As", el futbolista portuguès de la Juventus ha de ratificar davant el jutge el pacte de conformitat que va aconseguir amb Hisenda després de ser acusat de defraudar 14,7 milions d'euros a l'Audiència Provincial de Madrid, on està citat el dilluns 14 de gener

Actualitzat

Cristiano Ronaldo es declararà culpable de la comissió de quatre delictes fiscals durant la seva etapa al Reial Madrid i acceptarà una pena de dos anys de presó que no haurà de complir perquè no té antecedents. Segons ha avançat el diari "As", el futbolista portuguès de la Juventus ha de ratificar davant el jutge el pacte de conformitat que va aconseguir amb Hisenda després de ser acusat de defraudar 14,7 milions d'euros a l'Audiència Provincial de Madrid, on està citat el dilluns 14 de gener.

Cristiano ja va liquidar la multa amb Hisenda el passat 6 d'agost, quan va ingressar 13,4 milions a les arques públiques, però encara ha d'assistir al jutjat i davant la Fiscalia, tal com marca la Llei. El seu advocat, José Antonio Choclán, intenta que la pena de dos anys de presó sigui substituïda per una multa afegida de 375.000 euros, però la Justícia encara no ha acceptat aquest serrell de la negociació.

Anar al contingut