Philippe Coutinho saluda Paulinho, Piqué i Luis Suárez a la seva arribada a la Ciutat Esportiva (@FCBarcelona)
Barça

Coutinho saluda els nous companys i Umtiti s'entrena amb el grup

El nou fitxatge del Barça s'ha entrenat al marge, però ha pogut conèixer els nous companys. Mentrestant, Umtiti continua cremant etapes en la seva recuperació

Actualitzat

El Barça ha tornat a l'activitat aquest dimarts per preparar el partit de tornada de la Copa del Rei d'aquest dijous (21.30) contra el Celta. El flamant fitxatge de l'equip, Philippe Coutinho, no s'ha entrenat encara amb l'equip perquè va arribar amb una lesió muscular, però ha anat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer treball de recuperació. Allà s'ha trobat amb els nous companys i els ha saludat. Entre els primers a donar-li la benvinguda hi havia Luis Suárez, que va ser company seu al Liverpool, i Paulinho, amb qui comparteix vestidor a la selecció brasilera.

Esportivament parlant, el primer entrenament de la setmana del Barça ha tingut una novetat significativa: Samuel Umtiti s'ha entrenat per primera vegada amb la resta de companys durant una part de la sessió. El central francès, que es va lesionar a principis de desembre, està complint amb escreix els terminis de recuperació que es van pronosticar. S'esperava que reaparegués abans d'acabar el mes de gener, però podria avançar una mica més la seva tornada.

 

Paco Alcácer, que com Umtiti té la baixa per lesió, ha fet treball de recuperació al camp. Mentrestant, dos dels titulars en la victòria contra el Llevant, Thomas Vermaelen i Jordi Alba, han fet treball específic de recuperació al gimnàs.

A l'entrenament d'aquest dimarts hi han participat també Carles Aleñà i Jose Arnaiz, els dos jugadors del filial amb qui Ernesto Valverde compta. Tots dos podrien tenir una nova oportunitat en el partit de tornada dels vuitens de la Copa del Rei d'aquest dijous contra el Celta. 

ARXIVAT A:
Coutinho
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut