Cristiano Giuntoli, director esportiu del Nàpols
BARÇA

"Contra el Barça no està prohibit somiar"

Cristiano Giuntoli, director esportiu del Nàpols, confia en les possibilitats del seu equip al Camp Nou i sospira perquè Leo Messi no tingui la seva millor nit

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi és el principal temor del Nàpols en la seva visita de dissabte al Camp Nou. A Itàlia saben que l'argentí està obsessionat en tornar a guanyar la màxima competició continental i esperen que Gennaro Gattuso, el tècnic dels napolitans, trobi la fórmula per aturar-lo. Esperen també que la mala maror que hi ha hagut al Barça en el tram final de Lliga i els rumors sobre l'interès de l'Inter per fitxar l'argentí puguin minvar el rendiment del crac blaugrana. N'ha parlat el seu director esportiu, Cristiano Giuntoli, a Sport Mediaset.

No m'agrada gaire parlar dels altres, però Messi és un fantàstic i grandíssim futbolista. Esperem que tot això que es diu sobre el seu futur el pugui distreure una mica. Per anar bé, no hauria de ser la seva millor nit.

El resultat de l'anada (1-1) obliga els italians a marcar al Camp Nou. I, de moment, ha de preparar el partit amb el dubte d'un dels seus atacants i capità, Lorenzo Insigne.

Ningú ens pot prohibir que somiem amb el fet d'eliminar el Barcelona. Però també és cert que necessitarem una mica de sort. Nosaltres ho donarem tot i mirarem de fer un bon partit. Si la fortuna ens acompanya una mica, podem passar de ronda.

El Nàpols ha acabat setè a la Serie A i ha estat el tercer millor equip de la segona volta. Els italians estan invictes en l'actual Lliga de Campions i, lluny del seu estadi, han empatat al camp del Genk (0-0) i del Liverpool (1-1) i van guanyar en la seva visita a Salzburg (2-3). El conjunt de Gattuso viatjarà divendres al migdia a Barcelona, després d'entrenar-se al matí encara en terres italianes.

Anar al contingut