Fórmula 1

Charles Leclerc domina els tests per provar els nous penumàtics Pirelli a Abu Dhabi

El pilot de Ferrari ha estat el mes ràpid, seguit pel francès de Red Bull Pierre Gasly, mentre que Robert Kubica ha estat desè

Actualitzat

El jove pilot Charles Leclerc s'ha estrenat amb Ferrari marcant el millor temps en els primers entrenaments de pretemporada de Fórmula 1 que es fan al circuit Yas Marina d'Abu Dhabi. Són uns tests per comprovar el funcionament dels nous pneumàtics Pirelli per al mundial de l'any que ve. Leclerc ha marcat millor temps que ahir el seu company d'escuderia Sebastian Vettel. El segon millor temps l'ha fet un altre debutant, el francès Pierre Gasly, amb un Red Bull. Serà un mundial de Fórmula 1 amb moltes novetats perquè només 8 pilots repetiran equip.

Carlos Sainz s'ha estrenat amb la granota de McLaren, la que portava fins ara Fernando Alonso. Ha rodat 150 voltes al circuit d'Abu Dhabi amb els nous pneumàtics Pirelli per al mundial de l'any que ve. Sainz ha fet el cinquè millor registre de la jornada, darrere del Force India de Lance Stroll i el Mercedes de Valtteri Bottas. Robert Kubica intenta recuperar ritme de competició, però no ho tindrà fàcil amb el Williams; aquest dimecres ha estat el desè, només davant del Sauber d'Antonio Giovinazzi.

Una altra de les novetats ha estat el retorn de Daniil Kvyat a la Fórmula 1 amb un Toro Rosso després de sortir del mundial a finals del 2017.

Anar al contingut