Cañas, al Power8 Stadium (Foto: RCD Espanyol)
Futbol

Cañas: "Em feia molta falta tornar a gaudir del futbol"

José Alberto Cañas s'ha mostrat "molt content" pel seu debut amb l'Espanyol dissabte passat contra el València, tot i la derrota. El migcampista andalús és conscient que encara no està en la seva millor forma física i veu l'equip amb bon esperit per capgirar els mals resultats de l'inici de temporada.

Actualitzat

José Alberto Cañas s'ha mostrat "molt content" pel seu debut amb l'Espanyol dissabte passat contra el València, tot i la derrota. El migcampista andalús és conscient que encara no està en la seva millor forma física i veu l'equip amb bon esperit per capgirar els mals resultats de l'inici de temporada. "Em feia molta falta tornar a gaudir del futbol", ha dit. 

"A poc a poc aniré agafant el meu màxim nivell, el cent per cent, amb partits i amb joc. He fet un treball intens i estic molt millor que quan vaig arribar", ha apuntat Cañas als mitjans del club blanc-i-blau.

L'exjugador del Betis encara està vivint en un hotel, però la seva integració a la disciplina de l'entrenador Sergio González ha estat molt ràpida: "Estic mirant pisos i buscant adaptar-me al més aviat possible. L'acollida del grup ha estat fantàstica i espero que segueixi així durant tota la temporada".

"L'equip està amb molta confiança"

En l'àmbit col·lectiu, Cañas ha evitat encendre les alarmes malgrat que l'Espanyol suma un punt de nou possibles. "L'equip està bé, amb molta confiança. Si això fos la jornada 35... però estem en la tercera i estem tranquils. A poc a poc s'aniran aconseguint resultats", ha comentat.

L'últim fitxatge blanc-i-blau ha afirmat que el vestidor "ha d'aprendre dels errors i pensar en el pròxim partit". En aquest sentit, Cañas ha demanat el suport de l'afició per als dos pròxims partits a casa, Màlaga i Getafe: "És el que fa falta, que ens animin des del primer minut. Ens donarà força".

Anar al contingut