Futbol

Busquets: "Seria un honor treballar amb Guardiola, a ell li dec molt"

El migcampista blaugrana assenyala que es vol retirar al Barça i només dues persones al món li poden fer canviar d'idea. Una d'elles, però, és el pròxim entrenador del Manchester City

Actualitzat

Sergio Busquets ha parlat del seu futur en una entrevista concedida al canal ESPN. I ho ha fet declarant que es troba molt a gust al Barça i que la seva intenció és retirar-se de blaugrana. La tranquil·litat dels aficionats barcelonistes, però, no pot ser completa: Busquets confessa que hi ha dues persones al món que li podrien fer canviar d'opinió, i una d'elles acaba de ser nomenada oficialment nou entrenador d'un dels clubs amb més pressupost del panorama internacional. Parlem, esclar, de Pep Guardiola i el Manchester City.

"No em plantejo un nombre de partits. Miro d'estar bé i jugar el millor possible temporada rere temporada i tant de bo quan acabi la carrera sigui un dels jugadors amb més partits jugats al Barça", diu el de Badia.

"Sempre he dit que hi ha només dues persones al món que em poden fer canviar la meva idea (de fer tota la carrera al Barça). Una és la meva dona, que és d'aquí i és del Barça, o sigui que no hi ha problema. A nivell esportiu, l'altra seria Pep Guardiola. Està clar que li dec molt i treballar amb ell seria un honor. Però ell sap que el meu club és aquest, i el seu club també és aquest, i que el millor per al club i per a mi és que em quedi, i no crec que m'ho demani", conclou.    

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut