futbol

Bogeria a Eivissa per aconseguir una entrada per al partit de Copa contra el Barça

Jordi SunyerActualitzat

A l'estadi de Can Misses, des d'ahir, ja s'estan instal·lant graderies supletòries, gairebé imprescindibles per encabir-hi tot el públic eivissenc que vulgui presenciar "in situ" la visita del Barça. Però, per si un cas, a les cinc d'aquest matí ja hi havia cua davant les taquilles del camp, que obrien a les deu. Avui es venen les entrades pels mil vuit-cents abonats del club; en poden retirar una de franc i comprar-ne una segona per 55 euros. Ocasió que han aprofitat els dos primers afortunats.

La resta d'aficionats s'hauran d'esperar a demà... i gratar-se la butxaca. Les entrades per als no socis valen 70 euros, fet que ha suscitat cert debat, però el club ho justifica pel cost de la graderia que ampliarà la capacitat de Can Misses fins als 6.500 espectadors.

Les institucions locals ja estan organitzant autobusos llançadora per evitar aglomeracions de trànsit als voltants de l'estadi, i també es vol instal·lar una pantalla gegant al pavelló d'es Pratet; una iniciativa benvinguda per molts aficionats si es té en compte que les previsions, per dimecres, anuncien pluja gairebé segura a l'hora d'un partit mai vist a l'illa.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut