Benzema en un calentament amb el Reial Madrid
Benzema en un calentament amb el Reial Madrid
Futbol

Benzema, lesionat, no jugarà contra el Valladolid i perilla la Champions

Amb el davanter francès ja són 9 els jugadors del Reial Madrid lesionats

Redacció Esport3Actualitzat

L'allau de lesions en el Reial Madrid no afluixa i l'últim a afegir-s'hi ha estat Karim Benzema. El davanter francès no s'ha entrenat aquest divendres, en l'últim entrenament dels blancs abans del partit de dissabte a Pucela contra el Reial Valladolid. L'absència del golejador madridista augmenta fins a 9 el nombre de baixes en la infermeria de Valdebebas, ja que Zinedine Zidane no recupera cap dels futbolistes lesionats (Hazard, Rodrygo, Valverde, Odriozola, Militao, Sergio Ramos, Marcelo i Carvajal).

La participació de Benzema està descartada per al duel de Lliga contra el Valladolid i, molt possiblement, també, per al partit d'anada dels vuitens de final de la Champions, la setmana que ve, contra l'Atalanta. Zidane ha lamentat, aquest divendres, aquesta plaga de baixes que afecta la plantilla:

"No serà demà Karim amb nosaltres. Té una molèstia. Va sorgir dijous i no anirà a Valladolid. Veurem la setmana que ve. A partir de diumenge o dilluns veurem com evoluciona la molèstia. És un altre contratemps, hem de tenir paciència, però és cert que, últimament, la situació és una mica complicada."

A sis dies per a la Champions, el que sí que té clar l'entrenador del Reial Madrid és que, tot i les baixes, el rival a batre és el Valladolid.

"Si pensem en el partit de dimecres, ens equivocarem. Aquest dissabte hem de demostrar tot el que hem treballat durant la setmana."

El Reial Madrid vol seguir aferrant-se a la Lliga. Després de l'ensopegada de l'Atlètic de Madrid, entre setmana, la distància amb el líder és de 6 punts i un partit més.

ARXIVAT A:
Zidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut