Barça

Bartomeu: "Ens queden dos anys i mig de molt treball"

El president del FC Barcelona, en el tradicional brindis nadalenc amb els mitjans de comunicació, ha assegurat que pensa esgotar el seu mandat per poder complir totes les promeses electorals

Actualitzat

Aquest dimecres s'ha fet, al Camp Nou, el tradicional brindis nadalenc amb els mitjans de comunicació. En el seu discurs, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha evitat referir-se a possibles fitxatges. En canvi, sí que ha parlat de la feina que els queda d'ara endavant. Bartomeu, a qui queden encara dos anys i mig de mandat, pensa esgotar-lo per poder complir totes les promeses electorals.

"Afrontem l'any amb el rigor, la serenitat i sempre pensant en els nostres socis, treballant per seguir generant idees, projectes i que ens permeti seguir sent competitius. Ens preocupa seguir sent competitius perquè el que volem és intentar guanyar tots els títols que juguem. Encara ens queden dos anys i mig de molt treball i la il·lusió la tenim".

Sobre el 2018, Bartomeu ha posat en valor el doblet aconseguit pel primer equip de futbol i el balanç econòmic del club, que en l'últim curs s'ha acostat als 1.000 milions d'euros de facturació.

"Ha estat un any de doblet històric en el qual hem guanyat totes la Copes del Rei de totes les seccions. Ens hem convertit en un club referent en la part esportiva, social i econòmica. Estem arribant als 1.000 milions d'euros de facturació, una xifra extraordinària",

Finalment, Bartomeu ha recordat Andrés Iniesta i Juan Carlos Navarro, dues llegendes que aquest any han deixat el club blaugrana, i també l'expresident Josep Lluís Núñez, que va morir fa poques setmanes.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut