Anthony Davis, jugador clau per als Lakers en la final de l'NBA (Reuters)
NBA

Anthony Davis arriba a un acord de renovació amb els Lakers per als pròxims cinc anys

La renovació de Davis, de 27 anys, arriba l'endemà que la franquícia californiana també s'assegurés la continuïtat de LeBron James fins al final de la temporada 2022-23

Redacció Esport3Actualitzat

Anthony Davis firmarà un contracte amb els Los Angeles Lakers per als pròxims cinc anys per 190 milions de dòlars. L'agent del jugador, Rich Paul, ha anunciat a diversos mitjans com Los Angeles Times i l'ESPN l'acord entre les dues parts que es farà oficial en les pròximes hores.

La renovació de Davis, de 27 anys, arriba l'endemà que la franquícia californiana també s'assegurés la continuïtat de LeBron James fins al final de la temporada 2022-23.  

L'ala pivot havia renunciat a l'últim any de contracte per ser agent lliure amb l'objectiu d'assegurar-se un compromís més llarg i amb millors condicions econòmiques. En la seva primera temporada als Lakers, Davis va conquerir l'anell de campió i als play-offs va fer unes mitjanes de 27,7 punts, 9,7 rebots, 3,5 assistències i 1,4 taps per partit.

Amb la renovació de "La Cella", els Lakers completen una plantilla de garanties per revalidar el títol de la temporada passada després de les incorporacions de Marc Gasol, Dennis Schroder, Montrezl Harrell i Wesley Mathews.

ARXIVAT A:
NBA
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut