Lucescu, un referent a la banqueta del Dinamo de Kíev. (Reuters)
Lucescu, un referent a la banqueta del Dinamo de Kíev. (Reuters)
Champions

Anàlisi del grup G: Barça i Juve surten com a clars favorits davant del Dinamo de Kíev i del Ferencváros

El Barça i la Juventus han de ser els dominadors del grup, mentre que el Dinamo de Kíev i el Ferencváros haurien de conformar-se amb la tercera plaça

DINAMO DE KÍEV

Mircea Lucescu va ser l'entrenador del Xakhtar durant dotze temporades. L'any 2008, després d'un partit contra el Barça, va protestar una suposada falta de "fair play" dels catalans i va protagonitzar una escena molt recordada davant dels periodistes, la del seu famós "vergogna".

Ara, als 75 anys, Lucescu entrena el Dinamo de Kíev, el gran rival del Xakhtar. La seva nova afició no el volia, però se'ls va començar a ficar a la butxaca guanyant la Supercopa ucraïnesa. El Dinamo, un club històric, és un equip jove, sòlid i amb l'estrella a la banqueta.

FERENCVÁROS

Una descripció que també encaixa perfectament per definir el Ferencváros. A la banqueta del club de Budapest seu Sergei Rebrov, un dels millors jugadors ucraïnesos de la història. L'equip hongarès, rival de l'Espanyol la temporada passada a la Lliga Europa, ha hagut de superar quatre prèvies per plantar-se a la fase de grups. Celebració eufòrica dels jugadors amb els aficionats després d'eliminar el Molde.

JUVENTUS

A Torí també tenen una estrella a la banqueta. La diferència és que Andrea Pirlo s'estrena com a tècnic dirigint un equip de galàctics. Kulusevski, Morata o l'exblaugrana Arthur són les novetats del curs. Ara bé, la figura que eclipsa la resta és Cristiano Ronaldo. El portuguès, incombustible amb 35 anys, vol continuar brillant en una competició que ha guanyat cinc vegades i on ha marcat 130 gols.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut