Guillermo Amor ha valorat el sorteig de la champions
Lliga de Campions

Guillermo Amor: "Tenim la màxima il·lusió a la Champions per oblidar el que vam passar"

El responsable de relacions institucionals i esportives del Barça valora el grup de la Champions i destaca que el més important és treure's l'espina del 2-8 de l'última edició

El 2-8 contra el Bayern de Munic cou. És l'últim rècord de la Champions en clau blaugrana. Avui, però, s'ha donat el tret de sortida a una nova temporada de la màxima competició continental i el principal objectiu és fer net. Així ho ha valorat Guillermo Amor, responsable de relacions institucionals i esportives del Barça.

"Arribem en condicions per fer una bona Champions. L'afrontem amb moltes ganes i il·lusió per oblidar o i intentar oblidar el que hem passat. Sempre és important mirar endavant i aquest any, més que mai. Per moltes coses, molts factors interns i externs. Ens interessa que comenci la competició".

Amor és conscient que el rival més fort serà la Juventus, tot i que ha mostrat respecte per tots els equips amb qui es trobarà el Barça.

"La Juve és un dels grans. No d'Europa, sinó del món. Es fa molt fort a casa. Té grans jugadors. Cristiano. Morata, Arthur i un entrenador nou i jove com és Pirlo. Tindran ganes de fer-ho bé".

Respecte el Dinamo de Kíev considera que la meteorologia pot marcar el partit que s'ha de jugar a Ucraïna en funció de quan es fixi en el calendari. I del Ferencváros reconeix que no té molta informació i que és un club amb passat barcelonista. Amb tres grans noms: Kocsis, Kubala i Czibor.

Anar al contingut