Barça

Laporta té decidit un canvi d'entrenador a la banqueta del Barça

El president del Barça, molt empipat per l'alineació de Koeman a Lisboa, vol esgotar les opcions abans de prendre la mesura dràstica de la destitució del tècnic neerlandès, però el relleu del tècnic és només qüestió de temps

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta s'ha reunit de matinada amb la seva gent de confiança per analitzar un possible acomiadament inminent de Ronald Koeman. El màxim mandatari blaugrana va arribar a la ciutat esportiva a les 3 de la matinada i va estar reunit una hora amb Rafa Yuste, Mateu Alemany i Enric Masip.

Koeman dirigirà l'equip al Wanda i la decisió es prendria durant l'aturada de seleccions

El club blaugrana no té previst una decisió dràstica i Koeman serà l'entrenador del Barça aquest dissabte contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metrpolitano. Tot i que per la sanció, no podrà seure a la banqueta

Després d'aquest partit, l'aturada de seleccions donarà aire a la directiva per prendre una decisió sobre el tècnic neerlandès. Laporta vol esgotar les opcions abans de prendre la mesura dràstica de la destitució. La gota que ha fet vessar el got de la paciència del president blaugrana va ser l'alineació de Koeman contra el Benfica. Un onze titular que va provocar l'empipada de Laporta a la llotja de l'estadi Da Luz. 

Segons ha avançat el programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio, la situació entre Joan Laporta i Ronald Koeman és insostenible, i fins i tot han deixat de parlar-se. Un exemple de la tensió existent es va produir en el vol de tornada, on el president i l'entrenador no van tenir cap conversa tot i la situació crítica de l'equip.

Sobre la taula tres noms per substituir Koeman: Robert Martínez, Andrea Pirlo i Xavi Hernández.

 

Des de la llotja de Da Luz, Joan Laporta va ser testimoni d'una altra patacada europea. I ja és la segona en dos partits de Champions. Primer va ser el Bayern, al Camp Nou; aquest cop, el Benfica. Al Barça va tornar a ser deixat en evidència. El president blaugrana és conscient que una bona part de l'afició reclama una reacció imminent i dràstica amb Ronald Koeman.

 

En acabar el partit, Laporta va baixar al vestidor per donar ànims a l'equip. Són moments difícils, per a l'entrenador, però també per als jugadors. Ja fa dies que el relleu a la banqueta del Barça és sobre la taula.

 

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut