Ronald Koeman
Barça

El Barça no presentarà recurs contra l'expulsió de Koeman i complirà la sanció contra l'Atlètic de Madrid

El tècnic neerlandès va veure la vermella directa contra el Cadis i ha estat sancionat amb dos partits

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha anunciat que no presentarà un recurs de cara al segon partit de sanció per a Koeman i el tècnic neerlandès no podrà ser a la banqueta en el partit contra l'Atlètic de Madrid de dissabte que ve a les 21.00. El club blaugrana sí que recorrerà la targeta groga a Sergio Busquets per haver llançat una pilota cap a un adversari quan hi havia dues esfèriques al terreny de joc.

El Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol va sancionar Ronald Koeman amb dos partits. El tècnic neerlandès va veure la targeta vermella directa a les acaballes del partit contra el Cadis, després de protestar al col·legiat l'existència d'una segona pilota sobre el terreny de joc. Koeman, que es troba a la corda fluixa, no serà present al partit contra el Llevant al Camp Nou ni tampoc al Wanda Metropolitano contra l'Atlètic de Madrid.

Una de les altres polèmiques que hi va haver al Ramón de Carranza va ser l'expulsió per dues grogues a Frenkie de Jong. El club blaugrana també va presentar una al·legació per aquesta decisió arbitral, però el migcampista va ser sancionat amb un partit, que va complir contra el Llevant.

 

Anar al contingut