Automobilisme

Alonso, més a prop del títol pels problemes mecànics de Schumacher als entrenaments oficials

Felipe Massa ha fet la "pole position" del Gran Premi del Brasil de Fórmula 1 al circuit d'Interlagos. El brasiler ha estat el més ràpid davant dels seus compatriotes en uns entrenaments oficials marcats pels problemes mecànics de Michael Schumacher en l'última sessió classificatòria, i que l'han relegat a la desena posició de la graella, ja que l'alemany no ha pogut fer cap volta ràpida. Fernando Alonso no ha volgut arriscar i s'ha conformat amb el quart millor registre, però és més a prop del seu segon títol mundial. Per la seva banda, Pedro Martínez de la Rosa no ha tingut un bon dia i només ha pogut ser dotzè.

Actualitzat

La "pole position" del Gran Premi del Brasil ha estat per a un pilot de Ferrari, Felipe Massa, que ha estat el més ràpid en la sessió classificatòria per a la cursa que ha de decidir el Mundial de Fórmula 1.

El títol se li ha posat imprevisiblement més difícil, a Michael Schumacher, que en la primera volta de la sessió definitiva ha detectat problemes en el seu Ferrari. L'alemany ha deixat passar tots els rivals i ha anat al seu box. L'avaria, possiblement de tipus elèctric, no l'han arreglat i Schumacher, que no ha marcat registre, ocuparà de moment la desena posició en l'engraellat de sortida.

Fernando Alonso ho té tot a favor. Schumacher havia de guanyar la carrera per proclamar-se campió, i el pilot asturià ha marcat el quart millor registre dels entrenaments, de manera que aquest diumenge podrà fer una carrera molt tranquil·la, amb només tres pilots per davant, i amb el rival més directe molt més enrere. Entre Felipe Massa i el pilot asturià s'han classificat Kimi Raikkonen i Jarno Trulli.

El pilot de McLaren és un seriós candidat a obtenir la victòria en la cursa al circuit d'Interlagos, mentre que Pedro Martínez de la Rosa ho tindrà més difícil, ja que no ha pogut passar l'últim tall i ocuparà el dotzè lloc en l'engraellat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut