Alexis Sánchez fitxa per l'Olympique de Marsella (Olympique de Marsella)
Futbol

Alexis Sánchez fitxa per l'Olympique de Marsella

L'exjugador del Barça, fins ara a l'Inter de Milà, arriba lliure i signa per una temporada més una altra d'opcional

Redacció Esport3Actualitzat

Després de Pau López, Guendouzi, Veretout, Luis Suárez, Ünder i Milik, l'Olympique de Marsella ha anunciat el fitxatge estrella de l'estiu: Alexis Sánchez.

L'exjugador del FC Barcelona, fins ara a les files de l'Inter de Milà, arriba lliure a França i signa per una temporada més una altra d'opcional.

 

 

Bogeria a Marsella per rebre Alexis

L'arribada del xilè ha provocat molta expectació entre els aficionats de l'equip francès, fins al punt que centenars de persones s'han reunit a l'aeroport de Marignane per rebre'l aquest dimarts.

 

 

Una carrera amb 17 títols i molts dubtes a Europa

El jugador va començar la seva carrera europea a l'Udinese italià, on va disputar més de 100 partits abans de fitxar pel Barça de Pep Guardiola al juliol del 2011. Amb els blaugrana, Alexis va guanyar una Lliga, una Supercopa d'Espanya, una Copa del Rei i una Supercopa d'Europa en els tres anys que va militar al club.

Al final d'una gran temporada, on va acabar amb 21 gols i 16 assistències, el Niño Miravilla va marxar a la Premier League, on va jugar a l'Arsenal, primer, i al Manchester United, després.

Després del seu pas pels "red evils" va fitxar per l'Inter de Milà el 2018, la seva última aventura abans de recalar a l'Olympique de Marsella.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut