Isco, fitxatge de renom per al Sevilla (@realmadrid)
Futbol

Isco, fitxatge de renom per al Sevilla

Isco, un dels agents lliures amb més renom d'aquest mercat d'estiu, signarà per dues temporades amb el club andalús

Redacció Esport3Actualitzat

Marcao, Alex Telles i ara Isco Alarcón. El Sevilla continua reforçant-se de cara a la pròxima temporada i, després de passar les proves mèdiques aquest dilluns, el malagueny es convertirà en el tercer fitxatge de l'estiu.

El club andalús ha anunciat un principi d'acord amb l'ex del Reial Madrid, que arriba lliure i signarà per dues temporades amb els de Julen Lopetegui.

 

 

Després del seu pas pel Màlaga, on va ajudar l'equip a classificar-se per primera vegada a la seva història per a la Champions League, va signar pel Reial Madrid, on ha guanyat cinc Lligues de Campions, tres Lligues i una Copa del Rei, entre altres títols.

A més, amb la selecció espanyola, on ha jugat en pràcticament totes les categories inferiors, va aconseguir l'Eurocopa del 2012 disputada a Polònia i a Ucraïna.

 

En un últim curs on pràcticament ha quedat relegat a l'ostracisme al club madrileny, Isco buscarà tornar a tenir protagonisme en un Sevilla on tindrà molta competència. El malagueny només va disputar 17 partits la temporada passada, i va sumar un total de 407 minuts.

Anar al contingut