Àlex Rins ha confirmat que podrà disputar el GP de l'Argentina (@Rins42)
MotoGP

Àlex Rins rep permís mèdic i podrà disputar el GP de l'Argentina tot i les molèsties per una fractura al peu

El pilot barceloní de Suzuki ha rebut el permís dels metges del mundial per participar en la segona cursa de la temporada després de fer-se una petita fractura al peu practicant motocròs

Actualitzat

Aquest cap de setmana es disputa la segona cursa del mundial de motociclisme. És el Gran Premi de la República de l'Argentina, que se celebrarà al circuit Termas de Río Hondo. En MotoGP finalment hi serà Àlex Rins, que, tot i la fractura del peu que es va fer practicant motocròs, té el permís mèdic per competir. El pilot barceloní de Suzuki sortirà a rodar en els primers entrenaments lliures malgrat que encara arrossega molèsties arran de la caiguda.

"Em fa llàstima arribar a aquest circuit així, perquè és un traçat que m'agrada amb curves molt ràpides. Fins i tot per a la Suzuki és un circuit que li va bastant bé. Intentarem fer-ho el millor possible", ha admès en declaracions a Catalunya Ràdio.

El pilot català ha penjat un tuit al seu compte per anunciar que està preparat per prendre la sortida, tot i que en la fotografia se'l veu amb la seva moto i mantenint-se dret amb una crossa.

En la primera prova, el GP de Qatar, el català Maverick Viñales es va imposar al circuit de Losail i intentarà defensar el liderat del Mundial en un dels circuits preferits de Marc Márquez, que vol refer-se amb un triomf del quart lloc en la cursa inaugural.

En les últimes hores, a alguns dels corredors del campionat se'ls ha vist saltar en paracaigudes. L'australià Jack Miller (de MotoGP), el colombià Yonny Hernández (de Moto2) i el madrileny Jorge Martín, de Moto3. Una manera ben diferent de promocionar un dels grans premis més nous del mundial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut