Alcaraz supera Nadal i s'enfrontarà a Djokovic en les semifinals
Alcaraz supera Nadal i s'enfrontarà a Djokovic en les semifinals (EFE)
Tenis

Alcaraz supera Nadal i s'enfrontarà a Djokovic a les semifinals del Mutua Madrid

El murcià ha superat el balear en 3 sets (6-2, 1-6 i 6-3) i 2 h i 27 minuts de partit per passar a les semifinals del Mutua Madrid Open

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest divendres, la pista central Manolo Santana de la Caja Mágica esperava amb gran expectació el partit de quarts final entre els dos millors tenistes espanyols. Nadal i Alcaraz no han defraudat i han protagonitzat un gran partit.

Era la tercera vegada que s'enfrontaven (prèviament ho havien fet en setzens de final del mateix Mutua Madrid Open el 2021 i recentment a les semifinals del Masters 1000 d'Indian Wells) i, com diu la dita, la tercera ha estat la bona per a Alcaraz. Després de dues victòries per a Nadal, el jove murcià ha aconseguit guanyar-lo en 3 sets (6-2, 1-6 i 6-3) i 2 h i 27 min de partit.

El primer set l'ha dominat de principi a fi Carlos Alcaraz. El setè cap de sèrie del torneig ha estat molt superior a Nadal i s'ha imposat amb un contundent 6-2 en 47 minuts. El murcià no li ha donat opcions, ha posat la directa i ha trencat el servei al balear fins a tres vegades.

La pel·lícula ha canviat del tot en el segon set. La resposta de Nadal ha arribat i el balear s'ha imposat amb un clar 6-1 en un set accidentat. Per una banda, Alcaraz ha donat l'ensurt quan s'ha torçat el turmell en una caiguda i s'ha fet una ferida a la mà dreta que li impedia agafar la raqueta amb comoditat. El murcià ha estat atès pels físios i ha pogut seguir amb el turmell embenat, però condicionat per la lesió.

D'altra banda, en el transcurs del quart joc, un cop de calor d'un espectador ha provocat que el partit es parés gairebé 10 minuts. Pel que fa al joc, Nadal no ha donat opció a Alcaraz i ha forçat el tercer i definitiu set.

Finalment, en el tercer set, Alcaraz ha recuperat el seu millor nivell i ha superat Nadal per 6-3, amb grans punts per a la història del tenis, sobretot l'últim del partit. El murcià es veurà les cares amb el número 1 del món, Novak Djokovic, a les semifinals de Madrid.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut