Els jugadors del Chelsea celebrant el gol de Mount (@ChampionsLeague)
Lliga de Campions

Així han viscut les ràdios espanyoles l'eliminació del Reial Madrid a la Champions

El Reial Madrid no s'ha pogut classificar per a la final de la Lliga de Campions en caure per 2-0 a Stamford Bridge

Redacció Esport3Actualitzat

La derrota del Madrid a Londres es va viure amb decepció a la premsa i a les ràdios espanyoles.

El Chelsea va passar per sobre del Madrid i els de Zidane es van mantenir vius en el tram final del duel gràcies a les intervencions de Thibaut Courtois. El porter blanc va estar providencial en diverses ocasions dels londinencs, però finalment va poder evitar la derrota del Madrid.

Així és com ho van viure el partit les ràdios espanyoles: 

 

Zidane i Hazard, en l'ull de l'huracà de la premsa madrilenya

Crítiques a Zidane per l'experiment defensiu de Vinícius Junior i per fer jugar Ramos i Hazard d'inici. Les rialles del belga amb els jugadors del Chelsea també passen factura al davanter blanc.

El diari Marca obre amb una portada molt gràfica: "Al Madrid el va atropellar un tren", en què reconeix la superioritat clara del Chelsea al llarg de tota l'eliminatòria, a causa de l'esgotament de l'equip blanc. La principal crítica va dirigida a l'entrenador, Zinedine Zidane, de qui assegura que es va equivocar en l'esquema i en l'elecció d'un onze titular amb Hazard i Sergio Ramos.

Portada del diari Marca

El diari As es presenta amb un titular, "Sense forces i sense Champions", que observa l'absència de forces de la plantilla del Reial Madrid en aquest tram final del campionat. La solidesa del Chelsea es va manifestar des del començament del partit.

Les dues principals crítiques apunten a l'invent de Zidane situant Vinícius com a lateral i a la irrellevància d'Hazard, que també apareix assenyalat pels somriures i la companyonia mostrada a la finalització del partit, amb els seus excompanys del conjunt londinenc.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut