Hoquei Herba

El RC Polo s'emporta la 63a edició del Torneig Internacional d'Hoquei de Reis

El Polo ha guanyat el Torneig de Reis després d'imposar-se a un combinat europeu per 5-2 a la final. El Polo no guanyava des del 200e8l torneig, que aquests dies ha viscut la 63a edició. En categoria femenina, la selecció italiana s'ha proclamat campiona del torneig després de guanyar la Reial Societat per 1 a 5 en l'últim partit de la competició. El Polo ha acabat perdent en l'últim partit per 4 a 7 amb la selecció de Moscou. La competició, que va començar el 6 de gener, ha comptat amb la participació de 26 equips sèniors i juvenils de vuit països.

El RC Polo ha completat un torneig excel·lent amb tres victòries en tres partits. L'última jornada es presentava d'allò més emocionant. Només dos equips, el RC Polo, que no guanyava el torneig des del 2008, i el combinat de jugadors de les lligues europees arribaven a l'últim partit amb opcions de victòria final, i tots dos s'enfrontaven entre ells. Ja als dotze minuts, Pau Quemada ha avançat els amfitrions transformant un penal córner i des d'aquest moment tot s'ha posat de cara per al Polo. L'equip local en tenia prou amb un empat per adjudicar-se el torneig, però ha sortit a buscar la victòria.

Abans del descans, el mateix Quemada ha aconseguit el 2-0 i, als tres minuts de la represa, ha sentenciat amb el seu tercer gol.

Àlex Casasayas ha pres el relleu golejador amb dues dianes més, col·locant un inapel·lable 5-0 al marcador. Els europeus han maquillat el resultat amb dos gols en els últims minuts.