El canvi de temps en dades i imatges

Alberto AlcántaraActualitzat

El canvi de temps està en marxa i està afectant moltes comarques, tot i que de manera molt irregular. La pluja va començar per ponent ahir a la nit, mentre que el matí de divendres s'ha estès cap al litoral.

Fem un cop d'ull als registres de precipitació acumulats fins a les 14 hores, amb dades del Servei Meteorològic de Catalunya i dels col·laboradors de TV3:

Tots els ingredients del canvi de temps queden reflectits en les imatges de les càmeres del temps de TV3, que podeu veure en el vídeo que acompanya aquesta notícia: la neu a Espot i a Núria, el cel tapat i la pluja a les càmeres de Cervera i Barcelona, i l'obertura de clarianes amb un arc de Sant Martí a la càmera de Tortosa, on també es veu la cella als Ports per l'entrada del mestral.

També veiem aquests fenòmens als vídeos dels espectadors: l'entrada del vent de mestral a les Terres de l'Ebre, el descens de la cota de neu, amb l'aparició de flocs de neu per damunt dels 1.200 metres al Pirineu o la pluja que es reforçava durant el matí a les comarques del Camp de Tarragona o la Costa Central.

Podeu consultar totes aquestes imatges en la secció del Temps en Imatges del portal del Temps. De cara a les pròximes hores esperem nous ruixats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut