Tarda canicular i amb pocs núvols

Alberto AlcántaraActualitzat

Acabem la setmana amb tendència ascendent de la temperatura i una atmosfera força estable, malgrat que hi haurà possibilitat d'algunes nuvolades.

Sol

El cel es veurà assolellat en general i durant una gran part del dia. De nou, s'han acumulat alguns núvols baixos en punts del litoral al principi del dia, i també ho faran al final de la jornada. A partir del migdia, els protagonistes seran els núvols d'evolució. Podran derivar en algun ruixat o tempesta cap al nord del Pirineu.

Calor

Estem en el període canicular, i les temperatures estan en consonància amb l'època més calorosa de l'any. La temperatura mínima ha estat una mica més alta, tret d'alguns punts del nord-est, les Terres de l'Ebre i la vall d'Aran. La màxima serà semblant a la de dissabte, amb tendència a pujar 1 o 2 ºC més localment. Ens mantindrem en extrems d'uns 36 o 38 ºC, a l'espera d'una nova pujada prevista per dilluns.  

I dilluns...

El més destacat serà aquest nou repunt de la temperatura, que fa que parlem d'un inici d'episodi d'onada de calor. El Servei Meteorològic de Catalunya hagi activat l'avís per calor.  Es mantindrà el risc d'algunes gotellades de tarda a l'extrem nord.

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut