Una tarda amb domini del sol gairebé arreu

Alberto AlcántaraActualitzat

Temps anticiclònic per acabar la setmana. El centre d'altes pressions continua situat de manera que mestral i tramuntana bufen a Catalunya, amb els cops més forts al nord de l'Empordà. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per l'estat de la mar.

Cel assolellat

El dia és molt assolellat i amb pocs matisos. Hem tingut alguns bancs de boira o núvols baixos interiors, sobretot en punts del nord de la depressió central, però a la resta no hem vist núvols significatius durant el matí, i tampoc no els veurem al llarg de la tarda. A tot estirar, de cara al vespre, arribaran núvols baixos cap al vessant nord del Pirineu.

Més fred matinal

Hem tingut valors de temperatura més baixos a primera hora, tot i que en punts ventats s'ha frenat la caiguda. Ha glaçat en algunes valls del Pirineu.  A migdia, les màximes assoliran valors similars als de dissabte, potser una mica més alts a punts del nord-est o la costa central, on hi haurà menys nuvolositat que el dia anterior. En tot cas, arribarem a uns 24-25 ºC com a màxim.  

I dilluns...

Tindrem un lleuger augment de la nuvolositat, amb més núvols sobretot al litoral i també al Pirineu. No es descarten petites precipitacions. També continuarà la tramuntana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut