L'estabilitat persisteix, però té data de caducitat

Néstor GómezActualitzat

Europa la podem dividir en dues meitats: tota la façana atlàntica sota el domini de les borrasques i sistemes frontals; i els països de l'Est i del Mediterrani amb altes pressions i estabilitat. Si voleu obrir el paraigua durant aquesta jornada, podeu anar a Astúries, Països Baixos o Escandinàvia. A casa nostra, caldrà esperar al divendres, quan cauran alguns flocs de neu.

Cel amb ingredients de l'estabilitat

Matí de boires al pla de Lleida, aquest cop, més restringides al Segrià i a les comarques veïnes. En principi, no arribaran a la Segarra ni al nord de la Noguera. En paral·lel, hi haurà alguns núvols baixos a la costa nord catalana i teranyines de núvols prims que poden emblanquinar el cel de tot el país. A la tarda. les boires hauran desaparegut i el cel quedarà assolellat arreu amb un fi tel de núvols prims, del tipus cirrus.

Temperatures més altes

Persisteix el gran contrast tèrmic entre un matí fred amb glaçades a totes les valls del Pirineu i zones planes de l'interior i l'ambient del migdia, que serà molt agradable, amb unes temperatures màximes que rondaran els 16 ºC als llocs més càlids del país.

I els propers dies...

L'estabilitat persistirà fins dijous. El canvi de temps arribarà divendres de la mà d'un sistema frontal que lliscarà pel Pirineu i obrirà les portes a una mica de neu i una glopada intensa de fred.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut