Un altre dia radiant

Arriba la part més tranquil·la de la Setmana Santa, amb força sol i núvols de tarda inofensius

RedaccióActualitzat

Nou dia de temps anticiclònic en aquesta Setmana Santa amb poc moviment meteorològic. L'anticicló es mourà una mica i això permetrà que desapareguin el mestral i la tramuntana. L'aire fred en altura estarà retirat, i per tant no hi haurà tants elements favorables per a la nuvolositat d'evolució.

Sol i pocs núvols de tarda

El sol serà el gran protagonista del dia. La novetat d'avui, els núvols baixos de la costa central i també algunes boires a primera hora al litoral, prelitoral i a l'interior. Amb el pas de les hores es mantindrà la bonança, amb evolució d'alguns núvols inofensius a punts de muntanya, tant al Pirineu oriental com al prelitoral, sense pluja.

Contrast tèrmic

Un dia més parlarem de diferències de temperatura de fins a 20º C entre les màximes i les mínimes en molts indrets del país. Les temperatures de primera hora baixaran un o dos graus en general. Les temperatures diürnes també poden baixar un pèl, sobretot als dos extrems del litoral.  

I dijous...

Continuarem la tendència estable, amb molt de sol i nu·la activitat de tarda. El tram final de la Setmana Santa sí que podria portar alguns ruixats més.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut