Temps més estable amb pocs ruixats

S'espera un bon grapat de dies de sol i de calor continguda

Néstor GómezActualitzat

Deixem enrere la calor del cap de setmana i els ruixats de dilluns per tornar al domini de l'estabilitat, del temps tranquil, amb un ambient que presentarà unes temperatures dintre del rang normal per aquestes dates. Ara per ara, de calorades no en tindrem ni a curt ni a mitjà termini.

Albada a l'estany de Banyoles (Moisés Cotsa)

Sol i ruixats esquifits

El matí serà molt assolellat amb només alguns núvols baixos residuals cap a ponent i d'alts, cap a les Terres de l'Ebre. Uns núvols que al llarg del matí marxaran del tot per deixar un migdia radiant de sol arreu. A partir del migdia naixeran núvols sobre els cims del Pirineu i no es descarta algun ruixat puntual al vessant sud de l'Alt Pirineu, poca cosa.

Temperatures més altes

Si bé les temperatures pujaran arreu, ni de bon tros arribaran als valors tan càlids de divendres i del cap de setmana, on per primera vegada en aquest 2020 la temperatura s'enfilava als 35 ºC. En el cas d'aquesta jornada, les màximes més altes del país ballaran a l'entorn del 30 ºC.

I els propers dies...

A grans trets, la situació de dimarts es prolongarà durant tota la setmana, és a dir, pel que resta de mes. Les petites diferències entre els propers dies vindran de la ubicació concreta dels petits ruixats o l'aparició de núvols baixos en alguns punts de la costa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut