Tarda de cel poc ennuvolat i ambient més suau

El segon dia de l'abril ens porta un cel més assolellat arreu, després d'un dimecres ennuvolat en alguns indrets. La tarda serà més suau. Divendres, arribaran més núvols.

Actualitzat

Dijous continuem sota la influència de l'anticicló de les Açores, però es formarà un petit centre d'altes pressions secundari sobre el golf de Biscaia. El temps és una mica més plàcid a casa nostra.

Més sol i menys vent

El dia ha començat amb alguns núvols residuals a punts del nord i est. Seran núvols que el sol tendirà a desfer. Les hores centrals del dia i la tarda seran de cel bastant assolellat, amb possibilitat d'alguns núvols d'evolució al quadrant nord-est, cap al Ripollès i la Garrotxa, i també amb presència d'alguns núvols prims en aquest sector.

Pel que fa al vent, destacarem la tramuntana intermitent però amb algun cop forts a l'entorn del cap de Creus. El mestral ha deixat algun cop moderat a les Terres de l'Ebre fins a primera hora del matí. Al Pirineu, el vent de nord bufarà amb alguns cops moderats al llarg del dia.

Més fresca al matí

Les temperatures han baixat entre 2 i 4º C en conjunt, i han pujat puntualment a punts del Pirineu i del nord-est. Les màximes seran suaus, una mica més altes, de en conjunt degut al domini del sol.

I els pròxims dies...

Divendres serà un dia més variable, amb arribada de més núvols baixos a la costa i d'altres de tipus alt a la resta. Sembla confirmar-se que per dissabte tindrem un canvi de temps, amb una arribada d'aire fred en altura. Diumenge dependrà de com evolucioni la bossa d'aire fred.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut