Marc Sanclimens, enginyer del 3/24, premiat per la Fundació Nexe

Marc Sanclimens, tècnic del canal 3/24, ha rebut el Premi Discubre, que atorga la Fundació Nexe pel disseny d'un sistema de comunicació per a persones que porten respirador i, en portar la boca tapada per una mascareta, els és difícil comunicar-se.

El sistema està format per un micròfon de coll, amb auricular incorporat, i uns adaptadors personalitzats per poder-hi connectar un altaveu portàtil autoamplificat amb bateria i un telèfon mòbil.

Marc Sanclimens també va ser premiat l'any passat per la Fundació Nexe per l'adaptació d'un Mic per estimular nens sords, conjuntament amb Cristina Garcia i Albert Camposada. Els tres integren l'equip d'enginyers de telecomunicacions del 3/24.

La Fundació Nexe, entitat que va guanyar el Teaming de la CCMA la temporada 2010-2011, és una entitat privada especialitzada en l'atenció a infants amb pluridiscapacitat i a les seves famílies, i que ofereix recursos globals i individualitzats a les necessitats educatives, sanitàries i psicosocials de l'infant i suport a la família.

 

Anar al contingut