Solidaritat

La CCMA i  els seus mitjans, TV3 i Catalunya Ràdio, promouen i participen en iniciatives solidàries que tenen la doble funció de sensibilitzar la societat i, alhora, establir ponts entre l'empresa i els col·lectius més desafavorits, a partir dels eixos següents: la programació, el voluntariat i la interacció amb les ONG.

+

La programació, dedicada a potenciar continguts solidaris d'acord amb el repte de servei públic, suposa la principal via de sensibilització social, amb projectes com La Marató de TV3, l'espai "Solidaris" de Catalunya Ràdio o el programa" Latituds" al 33, en col·laboració amb la Taula del Tercer Sector.

El voluntariat intern té el principal actiu en el Teaming, que, amb l'aportació mensual d'un euro per nòmina, finança projectes educatius i de reinserció social en col·laboració amb diverses entitats i ONG. Els voluntaris de TV3 i Catalunya Ràdio també organitzen campanyes de Reis i participen en el Tió Solidari.

La CCMA col·labora amb un ampli ventall d' ONG i d'entitats socials i culturals sense ànim de lucre a les quals, entre d'altres suports, cedeix els espais gratuïts de publicitat.

Notícies: Solidaritat

Vídeos: Solidaritat

Àudios: Solidaritat

Anar al contingut