L'estalvi energètic d'aquest hivern a la CCMA supera el 40%

L'estalvi energètic en els edificis de la CCMA que disposen de mesurador ha estat del 40,7% a TV3 i del 41,7% a Catalunya Ràdio, respecte del mateix període de l'hivern anterior entre els mesos de novembre i març. Això també ha suposat un estalvi econòmic de més de 86.000 euros, segons el preu mitjà de l'energia d'aquest període, i una reducció d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle de 118.000 kg.

A més de complir les mesures d'estalvi energètic, establertes pel govern, per fer front a la crisi energètica, la reducció del consum també disminueix l'impacte de les empreses de la CCMA sobre el medi ambient. Mesures com aquesta ens permeten treballar per ser una corporació cada dia més sostenible, un objectiu que ens implica a tothom.

Per part de la CCMA, el respecte al medi ambient és ferm i avançarà en la línia de les disposicions i els terminis que fixi la normativa. Per contribuir als objectius de sostenibilitat, a l'estiu caldrà seguir fent l'esforç i respectar els 27°C als centres de treball que estableix el Decret Llei 14/2022.  

Anar al contingut