Quim masferrer
Catalunya Ràdio

Quim Masferrer, l'assessor perfecte per al Dia Mundial de la Ràdio!

El foraster per excel·lència prova d'aconsellar els programes de Catalunya Ràdio que s'arrisquen a fer un bolo fora l'estudi el 13 de febrer

Actualitzat

Un any més, i ja en van vuit, Catalunya Ràdio surt de l'estudi i celebra el Dia Mundial de la Ràdio pel territori. Aquesta vegada hem comptat amb els consells d'un assessor molt especial.

Qui millor que en Quim Masferrer per donar quatre consells als nostres editors i, així, fer-los brillar quan hagin de fer el programa fora de l'estudi de Catalunya Ràdio? Qui en pot saber més, de fer programes a qualsevol lloc de Catalunya?

El que no s'esperava en Quim és que ho tindria tan difícil per transmetre tots els seus coneixements a la (bona) gent de la nostra ràdio. Ell diu que, veient el panorama, "val més fer marxa enrere" i quedar-nos a l'estudi!

Què fem, doncs? Podem tirar la tovallola i abandonar la idea de... viatjar fins a Girona, amb "El matí de Catalunya Ràdio" i "L'última hora"; d'instal·lar-nos amb el "Que no surti d'aquí" en un pis d'estudiants; de fer el "Catalunya migdia" des d'una escola de Tona; de gaudir de l'hospitalitat d'Almacelles amb "La tarda de Catalunya Ràdio"; de compartir el fenomen futbolístic de la temporada amb el "Tot costa" a Montilivi; de fer "El búnquer" dins del búnquer del Palau de la Generalitat; de donar veu als oients de la Fatarella amb el "Catalunya nit"; d'abraçar les oients de "Les dones i els dies" de Mallorca, o de pujar a Montserrat amb "La nit dels ignorants 3.0"...

En absolut. Ens mantenim ferms i celebrem el Dia Mundial de la Ràdio, el dimarts 13 de febrer, amb tots vosaltres, sortint de l'estudi! No et perdis la lliçó del Quim Masferrer! 

Anar al contingut